Sunday, January 29, 2012

zapowiedzi, napovedi

Nie, nie śpię snem zimowym. Choć prawdą jest, że najchętniej zaszyłabym się w jakiejś ciepłej jamie jak niedźwiedź i przeczekała do wiosnz. Póki co kopię nory w poduszkach i skrywam się w nich każdego wieczoru zimowe rozczarowania mając nadzieję, że razem z nowym porankiem nadejdzie wiosna i rozkwitnie nową nadzieją w sercu.

Ne, nisem zapadla v zimsko spanje. Čeprav je res, da najraje skirla bi se v kako toplo votlino, kot medved, in počakala pomlad. Do takrat izkopala sem luknjo med blazino in povštrom in vsak večer skrivam tja zimsko razočaranje, v upanju, da skupaj z novem jutrem pride pomlad in razcveti kot novo upanje v mojem srcu.

trochę zapowiedzi/ nekaj napovedi :
2 comments:

 1. Marysia, pozdravljena, veliko mislim nate, le pošta potuje malce počasneje kot bi človek želel (celo elektronska...). Upam, da je vse v redu, ob kakršni koli novici zate se vsekakor oglasim.
  Vesela sem, da ustvarjaš.

  Vse dobro Ti želim

  Mojca xxxx.

  ReplyDelete
 2. @ Biba- hvala za vse dobre besede. Jaz tudi misim nete.
  Spet začela sem ustvarjati in ne misim odnehati. nikoli :-) Čeprav pavza včasih je nujna, da zberemo spet moči in navdihe, a ne? :-)lepo bodi! lep pozdrav in objem iz Ljubljane

  ReplyDelete

I will be glad to read your comment :)